Garantie
Wij bieden een garantie van 18 maanden vanaf de aankoopdatum.
Wanneer er iets mis is met het product bij ontvangst, zoals een gat, scheur of andere beschadigingen, heeft u 14 dagen om dit bij ons te melden.
Dit geldt ook voor fabricagefouten zoals stiksels, binnenzakken, voering, leren/canvas handgrepen, (canvas)banden, schouderriemen, gespen en/of ritsen.
Indien reparatie mogelijk is proberen wij eerst het product voor je te repareren.

Wanneer er geen sprake is van garantie:

Als bij het retourneren duidelijk sprake is van waterschade wordt het product niet ingenomen als zijne garantie.

Vervaging of slijtage kan voor komen omdat er gewerkt wordt met natuurlijke kleurstoffen. Alle basis papier kleuren zijn ontworpen om te vervagen, dit is geen productiefout.

Als er sprake is van verkleuring op het product nadat het in aanraking is gekomen met bijvoorbeeld een denim jeans of een leren jack, is dit niet de fout van het product maar van het kledingstuk.

Metallic producten kunnen na verloop van tijd een meer vintage look krijgen. Dit is opzettelijk gedaan omdat dit karakteristiek is voor het metallic papier, dit is geen productiefout.

Als er sprake is van het direct plaatsen van planten in de paperbags zonder dichte pot of vaas erin en er hierdoor waterschade aan de paperbag ontstaat.

Wettelijke garantie
Wettelijke garantie houdt in dat je altijd recht hebt op garantie. Is er sprake van een productiefout dan heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van geld.
Is het probleem afkomstig door ondeugdelijk gebruik heb je geen recht op bovenstaande. Is het probleem ontstaan in het eerste halfjaar na de koop zullen wij moeten aantonen of het probleem al dan niet gerechtigd is. Ontstaat het probleem ná het eerste halfjaar na de koop dan is het aan jou om te bewijzen dat het probleem niet is ontstaan door het ondeugdelijk gebruiken van het aangeschafte artikel. Het product is niet goed als het niet compleet is, het beschadigd is, het kapot is of jij er niet het gene mee kan doen wat wij zeggen.
Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland omdat het ene product langer meegaat dan het andere.

Als je denkt dat je recht hebt op garantie kun je contact opnemen met info@uashmama.nl. Geef duidelijk aan om welk product het gaat, wat er met het artikel 'mis' is, stuur foto’s mee, vermeldt het ordernummer en schrijf ‘garantie’ in de onderwerp regel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »